PÉNTEK
NOVEMBER 22.,
2019.

„Pont mint az élet, nem?”

Kalyber Joe

Második Szegedi Képregény Fesztivál - Most szombaton!

Most szombaton, vagyis november 13-án újra a képregényeké a főszerep Szegeden, a Somogyi-könyvtárban, ahol a második alkalommal kerül megrendezésre a szegedi képregényfesztivál!


Idén is sok színes program várható, közös rajzolás alkotókkal, érdekes előadások, kedvezményes vásár, kiállítás.

A belépés díjtalan, a megjelenést díjazzuk! :)

Részletes program a Somogyi-könyvtár honlapján.


Találkozunk szombaton!

2010.11.08

Megújult a szerző weboldala!Kibővült, és egyúttal letisztult a Kalyber Joe szerzőjének, Pilcz Rolandnak weboldala. Itt az alkotó egyéb grafikái, festményei, illusztrációi, írásai és egyéb alkotásai tekinthetők meg, Sőt, Kalyber Joe-ról is kiderülhet egy, s más a szemfüles olvasónak!

Érdemes továbbá a szerző blogját is olvasgatni, ahol a legfrissebb kalyberes hírek landolnak. Ezen kívül a szerző egyéb képregényekről, regényekről (Asterix, Star Wars, Korongvilág) is ír. A Kalyber 6 első, ceruzás képe már felkerült! :) Az új epizód már feltűnt a horizonton... Ősszel érkezik!

Jó böngészést és jó nyarat kíván Jabba a hutt.
2010.08.08

Elindult a Kalyberjoe.com!Hosszas várakozás után, mától útjára indul a kalyberjoe.com, vagyis Kalyber Joe angolnyelvű honlapja!
Az oldal nem a magyar honlap angol változata, hanem egy teljesen új weblap, ami végre méltóképp mutatja be Kalyber Joe-t a nemzetközi közönségnek.
Érdemes a magyar érdeklődőknek is átböngészni, hiszen eddig soha nem látott méretű betekintést enged a Kalyber képregény eddigi részeibe, a történetbe, a szereplők bemutatásába!
Úgyhogy: Visit www.kalyberjoe.com ! :)
2010.04.21

Angyalok a Pokolban - Második Felvonás!Sivít, mint ezernyi elmúló keselyűbébi. Karistol mint

kristályzúzalék a májban. Szárít, mint tízezer nap kékes fénye…

S, nem állítja meg senki.

Jön, és elsöpör. E vad, kétségbeesett dolog, mely már les ránk,
epekedve, sziklák közül, mohó mosolyt öltve.

Ilyen és ehhez hasonló veszélyek leselkednek hőseinkre a Kalyber
legújabb részében.

A Hungarocomix 2009-re jelenik meg Kalyber sivatagi kalandjának befejező epizódja, Angyalok a Pokolban - Második rész címmel. A rendezvényen a már megszokott kedvezménnyel vásárolhatóak majd meg az új és az eddigi kötetek egyaránt! Sőt, limitált számú, többféle mintás, 80-as éveket idéző kulcstartó birtokába is juthat a kedves vásárló!

Találkozzunk November 29-én, vasárnap, Budapesten a Gödör klubban!

Az  új kötetről további képek és háttérkép a galériában!
2009.11.23

Első Szegedi Képregényfesztivál november 14-én!!!Hihetetlen, de igaz! November 14-én Kalyber "szülővárosában" megrendezésre kerül az első szegedi képregényfesztivál!

A rendezvénynek a város központjában álló Somogyi-könyvtár ad helyet, a Szegedi Dóm árnyékában egy (remélhetőleg) gyönyörű napsütéses szombati napon, 10-től 18 óráig. Ezt követően anime-vetítés a Grand Caféban!

Érdemes lesz ellátogatni a fesztiválra mindenkinek aki érdeklődik a képregények iránt. Laikusoknak és szakavatottaknak egyaránt. A programot neves magyar képregényes nevek előadásai díszítik majd, többek között Kiss Ferenc, Kertész Sándor és Bayer Antal. Több magyar alkotó is jelen lesz az eseményen, illetve a teljes magyar kiadói paletta kínálatából lehet majd kedvezményesen válogatni!

Kalyber Joe is képviselteti magát, alkotóján keresztül. 11 órakor egy egyórás előadás keretében megismerkedhetünk Kalyber közel másfél évtizedes evolúciójával, majd bepillantást nyerhetünk a képregény készítésének fázisaiba!

Ezen kívül a Kalyber Joe egyes köteteit kedvezményesen lehet majd megvásárolni és minden bizonnyal az 5. rész borítója is és némi bemutató oldal is felfedésre kerül.
Fontos, hogy egy átfogó kutatóexpedíció során sikerült egy kisebb mennyiségű első epizód köteget fellelnünk, és remény van a második rész elveszett példányaira is.

Mindenkit sok szeretettel várunk tehát november 14-én a Somogyi-könyvtárba!

Részletes programmal hamarosan jelentkezünk!
2009.11.03
Összesen 38