HÉTFŐ
OKTÓBER 21.,
2019.

„Pont mint az élet, nem?”

Kalyber Joe

Kellemetlen halloweent mindenkinek!Mindenkinek kívánunk kellemetlen halloweent, és sok boldogtalanságot!

Elindult Pilcz Roland személyes blogja a blogtéren. Tessék követni!

November 14-én pedig jön az első szegedi képregényfesztivál! Több infó a napokban!
2009.10.31

Utolsó esély...

...Beszerezni a Kalyber Joe első két részét;

Mivel sajnos készleteink kifogytak az első két epizódot illetően, így minden érdeklődőnek szíves figyelmébe ajánljuk (a teljesség igénye nélkül) az alternatív beszerzési lehetőségeket:

Comicsinvest - online képregényüzlet

Bookline - online könyváruház

Libri - online könyváruház

Animare - online áruház

Valhalla Páholy - online könyvesbolt

Szegedi egyetemisták részére a TIK, egyetemi könyvtár jegyzetboltjában érdemes megkaparintani a képregényt! (Jegyzettám rulez!)

A lista bővítés alatt...

A további részekkel továbbra is állunk rendelkezésetekre online megrendeléssel az info@kalyberjoe.hu címen!
2009.10.15

Kalyber Joe 4 - Angyalok a Pokolban

Miközben Kay és Kalyber saját klubjuk létrehozásán munkálkodtak, véletlenül rábukkantak egy titkos térképet rejtő festményre, mely Kay szerint a legendás Majomkirály sírjának nyomára vezetheti őket.

Az "expedícióból" a gyümölcsguru Hugó sem maradhat ki, így hárman vágnak neki Afrikának, hogy a titokzatos kincs birtokába jussanak.

Kay, Hugó és Kalyber legújabb kalandja a megszokott összetevők mellett tartalmaz némi "fej-fej bummot", egy nagy marék mérgespókot, éjsötét barlangokat, német turistacsoportot, zuhanást, robbanást, turmixolást, menekülést, egy adag Tamori-bogyót, és még sok minden mást...

A legújabb Kalyber megjelenik a Képregényfesztiválra! A képregény ezentúl füzetes formában jelentkezik, a megszokott minőségben, színesben, 36 oldalon.
A legújabb, negyedik epizód folytatása pedig a Hungarocomixra várható. (Feltéve, ha Kalyberék túlélik a 4. részt.)

Frissítés: Már közeleg a folytatás! Hogy könnyebb legyen kibírni, mindenkit várnak az új Kalyber-stripek a Délmagyar.hu-n!

Csekkold le a K4 bemutató képeit a galériában!
2009.09.10

Vasárnap Képregénybörze!Március 22-én, vasárnap 10-től 15 óráig kerül megrendezésre a tizenhetedik Képregénybörze! A megszokottaktól el nem térően kint lesz Kalyber Joe is az eddigi epizódokkal, melyeket kedvezményesen lehet majd a helyszínen megvásárolni.

Külön öröm, hogy a börzére jelenik meg Kalyber jó barátjának, Tomsternek önálló kiadványa "Tomster Hihetetlen Kalandjai: Bortány Hébe-Hóba" címmel!
A képregényről többet megtudhattok Tomster blogján, illetve a Képregény.net-en!

Mindenkit várunk szeretettel a börzére!
2009.03.15

Képeslap a Szaharából!


Hőseink idén a homokdűnék között karácsonyoznak. A helyzet aggasztó, de nem reménytelen. Szerencsére Kalyber, Kay és Hugó életjelet adtak magukról, és jól vannak. A teljes üzenet szövegét nagyobb méretben elolvashatjátok a képre kattintva!

Ezen kívül érdemes megnézni a képregény.net-en az idei Hungarocomixon szereplő 5-órás képregényeket, mely közül még Kalyber sem hiányzik... ;)

Az általatok legjobban tetsző 3 alkotásra szavazhattok is.

Kellemes Ünnepeket!
2008.12.23
Összesen 38