VASÁRNAP
DECEMBER 15.,
2019.

„Először éreztem,
hogy élek!”

Kalyber Joe

Kalyber Joe - A kezdet!Az 5. Szegedi Képregényfesztiválon jelenik meg a Kalyber Joe 1. könyv - A kezdet. Mely az első rész várva-várt felújított újra kiadása! A kötet a már megjelent Eső és Árnyak és Fények c. epizódhoz hasonlóan teljes esztétikai felújításon esett át, s egy nagyobb, grafikailag egységesebb formátumban kerül kiadásra!

A Szegedi Képregényfesztiválon, november 16-án lesz először kapható a kötet, kedvezményesen, ahol a szerző dedikál. Budapesten pedig a Hungarocomix képregényes rendezvényen találkozhatunk velük.

Néhány bemutatóoldal a kötetből:
A 2. és 5. könyv már ugyancsak felújított kiadásban kapható!
2013.10.23

Kalyber Joe visszatér!Az idei képregényfesztiválon útjára indul a Kalyber Joe felújított kiadása, az Eső c. könyvvel!

A kötet teljes renováláson esett át; bő fél évnyi munka során kívül-belül megújult, megszépült az epizód.

Ezentúl a Kalyber-kötetek egységesen, az eddiginél nagyobb formátumban, felújítva, magasabb színvonalon jelennek majd meg. A tervezett sorrend az alábbi:

2. könyv: Eső: Május, képregényfesztivál.
5. könyv: Árnyak és fények (eredetileg 6. és 7. rész): 2012, Szegedi képregényfesztivál.
1. könyv: A kezdet: 2013, tavasz.
3-5. könyvek: mielőbb. :)

Úgyhogy az új részre áhítozóknak sem kell sokat várniuk, ha sikeres lesz az ESŐ, már idén kézbe vehetjük a legújabb részt, mely Árnyak & Fények címen várható!

A könyv ezúttal is a Kingpin kiadó gondozásában jelenik majd meg. A 8. Budapesti Nemzetközi Képregény Fesztivál május 12-én lesz a Millenárison.
Találkozzunk a helyszínen és kukkantsátok meg az új kiadást! :) Szuper akciókkal készülünk. Részletek hamarosan! (Csatlakozzatok a fészbúk eseményhez itt!)

2012.03.28

3. Szegedi Képregényfesztivál!Idén novemberben újra szegedi képregényfesztivál! Ezúttal a móka két napos; november 18-án, pénteken "A vonal üzenete - A képi ábrázolás szerepe az olvasáskultúra fejlesztésében" c. konferenciára várunk minden érdeklődőt, majd 19-én, szombaton a már lassan hagyományosnak mondható nagy sikerű képregényfesztivál harmadik felvonását kínáljuk a képregényszeretőknek, érdeklődőknek, kicsiknek és nagyoknak! A fesztiválnak idén is a Somogyi-könyvtár ad otthont, mindkét nap 10-18 óráig, ingyenes belépéssel.

Részletes program megtekinthető a Somogyi-könyvtár honlapján.


2011.11.13

Rendelésnél most mi álljuk a postaköltséget!Rendeld meg bármelyik Kalyber Joe kötetet, és a postaköltséget mi fizetjük! Az egyes kötetek kérésre dedikálhatók!

A rendeléshez írj nekünk e-mailt az info@kalyberjoe.hu címre!

Egyelőre első két rész nincs raktáron. Újra kiadás várható. Addig is érdemes beszerezni a többi részt is!
2011.01.17

Kalyber Joe 6 - ÁrnyakElérkezett a régóta várt folytatás! Kalyber Joe visszatér a sivatagból barátaihoz a Headstone főiskolára, hogy újra élvezhesse az egyetemisták gondtalan életét. Ám az élet alapvető törvénye apró kis árnyként les rád: Hiába menekülsz a sorsod elől, az kíméletlenül a nyomodban jár…

Öt év után újra iskolai Kalyber-kalanddal találkozhatunk, mely ezúttal is füzetes formátumú, de nem teljesen elvágott sztori; önálló út mely elvezet a várva-várt konklúzió kapujáig. Ahonnan nincs visszaút. Az események végérvényesen felgyorsulnak.

Baj lesz.

A hatodik epizóddal elsőnek a Hungarocomix és Animekarácsony c rendezvényen találkozhattok december 18-án, a Millenáris - Jövő házában, ahol nagy kedvezménnyel lehet megvásárolni az új és korábbi köteteket is. (sajnos az első két kötet egyelőre nem kapható a kiadónál).
2011.01.06
Összesen 38